Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nieuwe ledverlichting voor kerktoren rond kerst

Vrijdag 6 april 2018
Nieuwe ledverlichting voor kerktoren rond kerst
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Aan het eind van elk jaar worden in de kerktoren lampjes opgehangen door een groep van enthousiaste vrijwilligers. De groep is in 2016 een inzamelingsactie gestart om de verlichting te kunnen vervangen door led verlichting. Inmiddels heeft de groep mede door het Serious Dorpsfestival voldoende geld ingezameld en is er nieuwe verlichting aangeschaft.

De vrijwilligers stuurden een bedankbrief.

Beste inwoners van Biddinghuizen,

De winter ligt achter ons, het mooie weer en hopelijk een mooie zomer is in aantocht, maar toch wil ik nog even met u terug naar afgelopen december.

Weet u het nog, de lampjes aan de kerktoren en dat het hele dorp daar altijd zo van geniet? Voor velen het moment dat de kerstdagen echt zijn begonnen. Maar weet u ook nog dat we bezig waren met een inzamelingsactie voor het bekostigen van nieuwe ledverlichting? Dankzij vele giften en als laatste de gift van Serious Dorpsfestival, die op een heel mooi moment op een ludieke wijze en treffende plek, namelijk onder de toren, werd overhandigd, kunnen wij u mededelen dat het benodigde bedrag binnen is.

We hebben in nauwe samenwerking met André Schaap van Installatiebedrijf Schaap, die ons ook van advies voorziet bij de ombouw van de kabels en verlichting, de materialen bij elkaar gezocht. Dus de nieuwe verlichting is een feit, en we kunnen met trots zeggen dat we óók dit samen hebben gedaan en deze prachtige traditie in ere kunnen houden dankzij deze giften. Daar willen wij, als torenverlichtingclub, graag onze dankbaarheid over uitspreken. Biddinghuizen, bedankt.

PS: Natuurlijk zullen er onkosten komen, ook led lampen kunnen stuk gaan, vandaar ook tóch maar weer het rekeningnummer van de torenverlichting: NL90RABO 0338167692

U hoort én ziet van ons.

Namens de vrijwilligers van de torenverlichtingclub, Henk Potgieter


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top