Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Flevonice klaar voor zomerseizoen

Dinsdag 17 april 2018
Flevonice klaar voor zomerseizoen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag is Flevonice gestart met het zomerseizoen. Het bedrijf aan de Strandgaperweg, waar van december tot maart volop geschaatst kon worden, is ieder weekend geopend voor diverse zomerse activiteiten. Op doordeweekse dagen kan door groepen op verzoek gebruik worden gemaakt van de faciliteiten.

Activiteiten die gedaan kunnen worden, zijn onder andere driftkarten, footgolf of de obstacle run. "De uitdagende obstacle run gaat bovendien over een vernieuwd parcours", aldus het bedrijf, dat zich naast weekendopeningen ook richt op groepen en kinderfeestjes. "Speciaal voor de jongste Sports & Fun liefhebbers hebben we nieuwe arrangementen ontwikkeld voor de woensdagmiddag, zaterdag en zondag", schrijft het bedrijf. "Het kinderfeestje is een programma waar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen napraten".

De reguliere openingstijden van het park, zijn zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur. De keuken is op beide dagen geopend van 11.30 tot 18.30 uur. Op tussenliggende dagen is het park op aanvraag geopend voor groepen en gezelschappen vanaf 20 personen. Kijk voor meer informatie en verdere mogelijkheden op https://www.flevonice.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.2 °C
  • 0.0 mm
  • 10.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top