Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Agrotechniek Holland 2018 driekwart volgeboekt

Woensdag 18 april 2018
Agrotechniek Holland 2018 driekwart volgeboekt
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Driekwart van het beursterrein van AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is nu al – met nog vijf maanden te gaan – volgeboekt. "Onder de inschrijvingen voor deze vijfde editie van de outdoor agrobeurs ATH zijn veel bekende, vertrouwde en grote namen maar ook weer de nodige nieuw- en terugkomers. En dat is een goed voorteken voor deze jubileumeditie", aldus beursmanager Willem Bierema.

"We zijn momenteel druk bezig met een vernieuwde indeling van de expositievelden, waar onder meer de trekkermerken New Holland, Case/Steyr, Fendt, Same Deutz-Fahr, Claas, Kubota, JCB, Landini, MC Cormick en Zetor een nieuwe plek krijgen. Ook Agrifac, Krone, Vervaet, Schuitemaker, Kuhn, Aamzone, Kverneland, Kaweco, Lemken, Holaras, Van Ginkel Machines, Horsch, Strautman, Aerts, Schouten, Trioliet en veel andere machinefabrikanten zijn weer van de partij, naast nieuwkomers zoals Roelama en Kröger. Uiteraard zijn we zeer tevreden met terugkomende merken zoals Kongskilde en ook de John Deere Dealers die op ATH hun 100-jarig bestaan gaan vieren."

Alles wat boeren boeit
Van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018 staat het Walibi-expositieterrein in Biddinghuizen kortom weer vier dagen lang in het teken van 'Alles wat boeren boeit'.

Akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en iedereen die werkzaam is in de landbouw ziet er de nieuwste trekkers en machines, interessante velddemonstraties, alles over trekkerbehendigheid en de allernieuwste trekkermodellen voor testritten op het altijd drukbezochte Trekkerparcours.

Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 vier succesvolle edities met zo'n 400 exposerende merken en 50.000 bezoekers. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom.

Alle actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek AgroTechniek Holland
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.0 °C
  • 0.4 mm
  • 11.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top