AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Fancy Fair Tamarisk opent met roofvogelshow

Woensdag 2 mei 2018
Fancy Fair Tamarisk opent met roofvogelshow

BIDDINGHUIZEN - Ook dit jaar organiseert basisschool de Tamarisk uit Biddinghuizen een Fancy Fair in en rondom de school. Deze wordt gehouden op vrijdag 1 juni. De opbrengst wordt gebruikt om activiteiten te bekostigen die buiten het reguliere schoolprogramma vallen, zoals het schoolreisje en het kamp van groep 8.

Dit jaar zal de Fancy Fair worden geopend met een spectaculaire roofvogelshow op het grasveld achter de school. Deze show zal worden gehouden voor het goede doel, namelijk Stichting KiKa. Tevens is het mogelijk om met een roofvogel op de foto te gaan.

"Naast de roofvogelshow worden er op deze dag weer vele, leuke activiteiten georganiseerd waar voor een gering bedrag aan deelgenomen kan worden", schrijft de Tamarisk. "Van pony rijden, schminken, het welbekende spijkerbroek hangen, springkussens tot uiteraard het populaire enveloppenspel". Ook zal er dit jaar een veiling zijn waarbij items geveild worden.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. "Op het terras kunt u onder andere genieten van een kopje koffie met een verse, warme stroopwafel of een lekker frietje met een snack", besluit de Tamarisk.

De Fancy Fair wordt gehouden op vrijdag 1 juni van 15.15 tot 18.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top