Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

De Paradijsvogels viert 10-jarig bestaan met jubileumconcert

Maandag 7 mei 2018
De Paradijsvogels viert 10-jarig bestaan met jubileumconcert
Foto: Vrouwenkoor de Paradijsvogels

BIDDINGHUIZEN - Vrouwenkoor De Paradijsvogels geeft op zaterdag 9 juni een concert ter ere van het 10-jarig bestaan van het koor. Het concert wordt gehouden in kerk- en zalencentrum De Voorhof in Biddinghuizen.

In augustus 2007 werd er voor het eerst bericht over het vrouwenkoor in oprichting. "Het moet een koor worden waar gezelligheid en humor de boventoon voeren en dat ruimte biedt aan dat wat vrouwen belangrijk vinden", is onder andere te lezen in het nieuwsbericht, waarin ook Ina Tolsma en Wilma Dalstra als oprichters aan het woord komen.

Definitieve start
Al gauw bleek er flink wat belangstelling te zijn voor lidmaatschap van het koor. In oktober 2007 werd dan ook definitief besloten dat het koor er ging komen. De eerste repetitieavond vond plaats op maandag 7 januari 2008. Nog altijd is maandagavond de vaste repetitieavond van het koor.

Jubileum
Het jubileumconcert wordt gegeven in De Voorhof op 9 juni vanaf 20.00 uur. Dirigente Francis Evers staat ook dan voor het koor. Muzikale begeleiding is er van Tim Breel (piano), Heleen van Els en Ronnie Soeters. De entree voor de avond bedraagt 5 euro; dit is inclusief een kop koffie of thee. Kaarten zijn te koop bij Henk & Ria in de Voorhof tijdens openingstijden en aan de deur op de avond van het concert.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Vrouwenkoor De Paradijsvogels
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top