Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Het Calisthenicspark van Biddinghuizen is in aanleg

Dinsdag 15 mei 2018
Het Calisthenicspark van Biddinghuizen is in aanleg
Foto: Ronald de Goede

BIDDINGHUIZEN - In Biddinghuizen zit men niet stil en is men graag aan de slag. Hetgene waar men nu erg druk mee is, wordt gerealiseerd in het Noaberpark. Dit betreft een buitensportpark ofwel een Calisthenicspark, maar wat is dat precies?

Calisthenics is een vorm van sport waarbij puur en alleen het eigen lichaamsgewicht gebruikt wordt. Zo vindt je op de toekomstige toestellen ook weinig losse elementen. Bijna alle toestellen kunnen door verandering van je houding lichter of zwaarder gemaakt worden. Dat maakt deze sport en dit park zo uniek.

Ronald de Goede en Niels v/d Linde zijn al jaren bezig met het bij elkaar sprokkelen van subsidies om dit initiatief te realiseren: "Met de prachtige steun uit het provinciale Fonds Leefbaarheid is dit allemaal gelukt. Daarnaast willen wij graag de Gemeente Dronten, OFW, de Provincie Flevoland en Stichting Bouwen aan Biddinghuizen enorm bedanken! Daarom kunnen wij met gepaste trots zeggen dat de officiële opening gepland staat voor zaterdag 23 juni. Echter is de bouw van dit initiatief nu al begonnen. Dus zal de voltooiing spoedig plaatsvinden." aldus de initiatiefnemers.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Noaberpark
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top