0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK

SRT Biddinghuizen wordt SRT Biddinghuizen – Bosch Car Service

Woensdag 23 mei 2018
SRT Biddinghuizen wordt SRT Biddinghuizen – Bosch Car Service

BIDDINGHUIZEN - Sinds kort maakt SRT Biddinghuizen deel uit van het Bosch Car Service netwerk. "Voor onze klanten zullen er niet direct grote verschillen zichtbaar zijn, maar voor ons wel" aldus Arnold Stoker. Samen met zijn zoons Stephan en Christiaan runnen zij sinds 2005 het onafhankelijke garagebedrijf aan de Plantweg.

Zij verzorgen onderhoud, reparaties en (APK-)keuringen aan personenwagens, lichte bedrijfswagens, maar ook voor uw aanhanger, camper of caravan kunt u bij SRT Biddinghuizen terecht.

Vanaf de start is het bedrijf aangesloten bij de BOVAG organisatie, wat voor de consument staat voor een gewaardeerd keurmerk. Wanneer je bij de BOVAG aangesloten bent voldoe je aan strenge kwaliteitseisen, ben je betrouwbaar en voer je werk op deskundige wijze uit. Die Bovag vlaggen blijven ook trots wapperen voor het bedrijf, maar er komt een vlag bij; te weten de vlag van Bosch Car Service.

Bosch Car Service is met meer dan 400 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland. Om Bosch Car Service te worden, moet een autobedrijf aan heel wat voorwaarden voldoen. Bosch hecht veel belang aan de kwaliteit van producten en dienstverlening. Zo worden in de werkplaats de kwaliteitsonderdelen van Bosch gebruikt en is ook de diagnose-apparatuur van het merk Bosch aanwezig. De monteurs zijn verplicht om jaarlijks een aantal trainingen te volgen bij het trainingscentrum van Bosch. Op die manier blijft iedereen binnen het Bosch Car Service autobedrijf op de hoogte van de nieuwste producten en technologieën.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni heeft het familiebedrijf SRT Biddinghuizen, een ludieke actie op touw gezet samen met Albert Heijn Jan Schuurhuis. Het idee is eenvoudig; er staat een "voertuig" gevuld met ballonnen. Raad het aantal ballonnen en wie weet? De prijzen zijn zeker de moeite waard. Er worden, onder de juiste inzenders, 2x een cheque van € 75,00 verloot te besteden bij Albert Heijn, maar ook een aantal gratis APK's.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.3 °C
  • 0.0 mm
  • 19.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top