Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Informatie rond avondvierdaagse

Dinsdag 29 mei 2018
Informatie rond avondvierdaagse
Foto: Stichting De IJsvogel

BIDDINGHUIZEN - Volgende week wordt in en rond Biddinghuizen de avondvierdaagse gehouden. Inschrijven hiervoor kon gisteren voor het laatst. Stichting De IJsvogel heeft de belangrijkste informatie rond het evenement verzameld.

De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden op maandag en dinsdag 4 en 5 juni en op donderdag en vrijdag 7 en 8 juni. De starttijden voor de 5 en 10 kilometer zijn voor de eerste drie dagen bekend bij de deelnemers. Op vrijdag gelden er andere tijden. Dan wordt de 5 km gestart om 18:00 uur en de 10 km om 17:30 uur. Op vrijdag is de start en finish op het Maaiveld aan de Verlengde Baan.

Verkeersmaatregelen tijdens de avond4daagse
Voor de veiligheid van de deelnemers zal een stuk van de Verlengde Baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Komt u als deelnemer met de auto dan kunt u deze bij het Educatief Centrum parkeren. Brengt u uw kinderen met de auto, dan wordt u verzocht dit bij het Educatief Centrum te doen. Dit in verband met de verkeersveiligheid. Komt u met de fiets dan kunt u terecht in de, voor deze gelegenheid, gemaakte fietsenstalling op de Verlengde Baan.

Intocht vrijdagavond
Voor de intocht wordt de Wierse op vrijdag 9 juni tussen 18:00 en 21:00 gedeeltelijk afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Alle deelnemers (zowel de 5 als de 10km), zullen zich verzamelen op het Noaberpark. Daarna zal de complete groep achter een volgauto de intocht-route door Biddinghuizen lopen. Anders dan alle andere wandelavonden wordt er vrijdagavond over de weg gelopen verkeers-regelaars zorgen ervoor dat er geen auto's op deze route kunnen komen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Biomassa van Werven Energie B.V. Biomassa van Werven Energie B.V.
Inzameling, verwerking, opslag en aanvoer van biomassa
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-330061
W http://www.vanwerven.nl/
Biomassa van Werven Energie B.V.
Biomassa van Werven Energie B.V.
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top