Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Opnieuw Gouden Award voor Beautiful Change

Donderdag 14 juni 2018
Opnieuw Gouden Award voor Beautiful Change
Foto: Beautiful Change, rechtenvrije afbeeldingen

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon 2018, heeft Beautiful Change uit Biddinghuizen net als vorig jaar een Gouden Award in de wacht gesleept. In het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience in Gorinchem op 3 juni werden de prijzen uitgereikt. Beautiful Change werd niet de beste van Flevoland, maar haalde wel voldoende stemmen voor een award.

Eigenares Nathalie Ritsema: "Het is in één woord fantastisch! Dit is voor ons als team weer een bevestiging. Wij werken met veel passie en plezier en willen onze klanten dit ook laten beleven, en zo willen wij onze klanten mooi de deur uit te laten gaan. Dit waarderen onze klanten waardoor wij weer de Golden Award hebben gewonnen. Onze klanten hebben de moeite genomen om ons te steunen en hun waardering uit te spreken door te stemmen. Waar we ze uiteraard voor willen bedanken".


Gold Award
Bij de verkiezing kunnen deelnemende kapsalons stemmen en waarderingen verzamelen. De combinatie van aantal stemmen en gemiddelde waardering is daarbij doorslaggevend. Kapsalons met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger winnen een Gold Award, iets waar Beautiful Change ook vorig jaar in slaagde.

In de provincie Flevoland won Hairstudio Sa-Sa uit Lelystad. Beautiful Change behaalde in de provincie een vijfde plaats van 32 deelnemende kapsalons.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top