Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Kerk op kamp; kerkdienst op De Abbert

Maandag 18 juni 2018
Kerk op kamp; kerkdienst op De Abbert
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Komende zondag, 24 juni, is er bij de Protestantse Gemeente geen dienst in de kerkzaal in Biddinghuizen, maar om 10.30 uur op het kampeerterrein De Abbert in Dronten. De gemeente organiseert dat weekend een kerk-kamp.

"Sommigen komen al op vrijdagavond, anderen komen voor de kerkdienst," vertelt ds. Margriet van de Bunt. Het kerk-kamp is voor alle leden van de gemeente bedoeld. Een deel komt kamperen, anderen komen alleen zaterdag en zondag overdag. Op de zondag is iedereen welkom voor de dienst en de koffie erna.

Eigen stoel
Ds. Margriet van de Bunt is voorganger bij deze speciale kamp-kerkdienst. "Het is verstandig om een eigen stoel mee te nemen als je graag wilt zitten," vertelt ze. "En uiteraard zorgen wij voor koffie met iets lekkers." De organisatie hoopt dat er op zondagmorgen veel dorpsgenoten en andere belangstellenden de weg naar De Abbert weten te vinden.

Met elkaar mee rijden kan: om 9.45 uur wordt er vertrokken vanaf de parkeerplaats bij De Voorhof. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met iemand van de organisatie. Dat kan via: kampeerweekendpgb@gmail.com

Protestantse gemeente Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top