Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb

Defqon.1 Weekend Festival

Dinsdag 19 juni 2018
Defqon.1 Weekend Festival
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In het weekend van 22 t/m 25 juni vindt, op het Walibiterrein in Biddinghuizen, de 16e editie van het dance event Defqon.1 Weekend Festival plaats. Zo'n 60.000 bezoekers, waarvan 45.000 kampeerders, uit 62 verschillende landen dompelen zich onder in de hard dance, de muziekstroming waarvan Defqon.1 door de jaren heen het vlaggenschip is geworden.

De campingbezoekers van het evenement kunnen vanaf vrijdagmiddag (22 juni) 14:00 uur het campingterrein op. Uiterlijk maandagmiddag (25 juni) 13:00 uur dienen de campingbezoekers het terrein verlaten te hebben. Hierdoor kan er voor- en nadien verkeershinder ervaren worden.

Geluidsoverlast
Mocht er, ondanks alle maatregelen die genomen zijn, geluidshinder ervaren worden dan kan uw klacht gemeld worden via de milieuklachtentelefoon van de omgevingsdienst (OFGV), via nummer 0320 – 265 400 en is 24/7 te bereiken. De beller wordt automatisch doorgelinkt naar de dienstdoende piketmedewerker van de omgevingsdienst. Zodoende is gedurende het evenement elk moment een handhaver bereikbaar voor klachten.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top