Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Defqon.1 te volgen via livestream

Woensdag 20 juni 2018
Defqon.1 te volgen via livestream
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande vrijdag start op het evenemententerrein bij Walibi Holland de zestiende editie van hardstyle festival Defqon.1. Naar verwachting zullen 80.000 unieke bezoekers het festival bezoeken. Thuisblijvers kunnen het event volgen via een speciale livestream.

Defqon.1 is 's werelds grootste hardstyle festival en wordt sinds 2011 in Biddinghuizen gehouden. Het organiserende Q-dance maakt bekend dat liefhebbers acht uur per dag het festival kunnen volgen via de Q-dance app. Op de livestream zijn interviews, specials en natuurlijk optredens te volgen. De livestream is actief op vrijdag 19:00 - 01:15, zaterdag 14:30 - 23:20 en zondag 14:30 - 23:20.

Extra zenders en radio
Naast het hoofdkanaal, zijn er nog drie extra zanders beschikbaar voor members van Q-Dance. Via deze kanalen kunnen de grootste podia (Red, Blue en Black) worden gevolgd. Ook zijn de spectaculaire endshows via deze kanalen te zien. Tot slot is ook Q-dance radio in de lucht. Via de website Q-dance.com kunnen diverse uitzendingen worden gevolgd.

Voor Defqon.1 zijn alleen nog dagtickets verkrijgbaar voor de zondag. Dagkaarten voor zaterdag en weekendkaarten zijn uitverkocht.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top