Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BHZNet.nl organiseert Tourmanager

Woensdag 4 juli 2018
BHZNet.nl organiseert Tourmanager
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor de zeventiende keer organiseert BHZNet.nl een Tour de France Manager. Het gratis spel trok vorig jaar ongeveer 1500 deelnemers uit binnen- en buitenland. Ook dit jaar wordt het spel gespeeld via webadres: tourdefrancemanager.com

De deelnemers van vorig jaar hebben ondertussen een e-mail ontvangen, zodat ze met de zelfde logingegevens hun inschrijving kunnen activeren. Meer dan 800 deelnemers hebben al gehoor gegeven aan de oproep en doen ook dit jaar mee.

Renners
Alle renners van de ploegen die meedoen aan de Tour de France van 2018 (start aanstaande zaterdag om 11.00 uur) zijn bekend. Wel gaat het hierbij om de voorlopige selecties. Bijvoorbeeld bij ziekte kan in de laatste dagen nog een verandering plaatsvinden. De definitieve rugnummers worden naar verwachting vrijdag toegekend.

Inwoners van Biddinghuizen spelen traditioneel in een eigen subleague mee. Vorig jaar won Martijn Tolhoek het spel van 144 Biddinghuizers. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de speciale Toursite: http://www.tourdefrancemanager.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top