0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb

BAS Voetbal bedankt brandweer voor hulp

Vrijdag 6 juli 2018
BAS Voetbal bedankt brandweer voor hulp
Foto: BAS Voetbal (Rechtenvrij)

BIDDINGHUIZEN - Met dank aan verschillende leden van de brandweer heeft BAS Voetbal afgelopen zaterdag een fraaie familiedag beleefd. Hoofdonderdeel was het spuitvoetbal, waar bijna honderd mensen aan meededen. "Een mooi dag", meldt de evenementencommissie van de club.

De familiedag begon met een clinic voor de jeugd, die gegeven werd door spelers van het eerste elftal van BAS. Vervolgens begon het spuitvoetbal, waarbij het voor de keepers de bedoeling was om met een brandslang de bal uit het doel te houden. De watervoorziening was in handen van vrijwilligers van de brandweer. "Zonder hulp van de brandweer was het niet gelukt om dit evenement te organiseren. We hebben geen wanklank gehoord, dus we kunnen spreken van een succes. Ook met dank aan de brandweer."

Na afloop werden de meterslange slangen in rap tempo opgeruimd. Op woensdagavond keerde de brandweer echter nog even terug, om in de kleedkamers van BAS een oefening te houden. Na afloop werden de brandweerlieden getrakteerd op koffie en taart.


"Als dank voor het gedane werk. Wij kijken terug op een geslaagde dag, een mooi einde van dit seizoen", zo laat de evenementencommissie van BAS Voetbal nog weten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Brandweer
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top