De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

dTLS. verhuist naar Dronten

Woensdag 18 juli 2018
dTLS. verhuist naar Dronten
Foto: dTLS. Online Marketing

BIDDINGHUIZEN - dTLS. online Marketing uit Biddinghuizen verhuist naar een bedrijfspand in Dronten. Het online marketingbureau van Rianne Jacobs-Schouten is vanaf maandag 16 juli 2018 gevestigd aan Het Spaarne 23 in Dronten-West.

Om de sterke groei en haar ambitie volop de ruimte te kunnen geven, moest Rianne Jacobs-Schouten op zoek naar een ruimer onderkomen. Samen met haar team is ze nu werkzaam aan Het Spaarne 23 in Dronten.

"Deze nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om de volgende stap te zetten met dTLS. Dit kantoor biedt ruimte om verder te groeien, zodat we klanten nog beter kunnen helpen met het behalen van online resultaat en rendement", aldus Jacobs-Schouten.

Meer dan tien jaar ervaring
"Toen ik drie jaar geleden startte met dTLS. had ik niet verwacht dat deze groei zo snel en voorspoedig zou verlopen. Er is veel vraag naar ervaring in en kennis van online marketing. Met meer dan tien jaar ervaring in dit vakgebied, voor uiteenlopende merken in verschillende branches, kunnen we bedrijven goed helpen."

Rianne Jacobs-Schouten startte drie jaar geleden als freelancer. Sindsdien groeide haar bureau dTLS. flink. Ze werkt inmiddels samen met een team voor verschillende bedrijven. Ze helpt hen onder meer met advertentiecampagnes in de zoekmachine Google.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top