Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Berdien van der Vliet wint Tourmanager

Dinsdag 31 juli 2018
Berdien van der Vliet wint Tourmanager
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wielerfans waren er afgelopen zondag getuige van dat Tom Dumoulin tweede werd in de Ronde van Frankrijk en dat de Welshman Gerraint Thomas het geel in ontvangst nam. In Biddinghuizen was het de ontknoping van de BHZNet Tourmanager, een spel dat sinds 2002 wordt georganiseerd. Berdien van der Vliet won de editie 2018.

Van der Vliet volgt hiermee Martijn Tolhoek op, die het spel in 2017 won en op zijn beurt de fakkel had overgenomen van Martijn Weijers. Hoewel het team 'Koeienloeien' van Van der Vliet al dagen bovenaan stond, werd het op de slotdag toch nog spannend. Team 'Product X' van Hans Verstappen haalde veel meer punten op de eindklassementen, maar kwam uiteindelijk toch nog 24 punten te kort.

De top vijf van Biddinghuizen werd gecompleteerd door Ricus Winnubst (ook al derde bij de Giromanager 2018), Hein Grafhorst en Marleen Winnubst-Wassens. In de algehele ranglijst van 1.517 deelnemers uit binnen- en buitenland, vinden we Van der Vliet terug op plaats 15, 336 punten achter de eindwinnaar, 'GC Cycling'.

In augustus wordt het volgende spel georganiseerd: de BHZNet Vueltamanager. Oud-deelnemers zullen hier binnenkort een uitnodiging voor ontvangen. Bekijk de volledige uitslag van het tourspel via https://www.tourdefrancemanager.com/.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top