AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Alle grote trekkermerken op AgroTechniek 2018

Vrijdag 10 augustus 2018
Alle grote trekkermerken op AgroTechniek 2018
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Alle grote trekkermerken staan in september op de jubileumeditie van AgroTechniek Holland (ATH). "Dat is goed nieuws voor onze bezoeker", aldus beursmanager Willem Bierema. "Enkele trouwe deelnemers gaan dit jaar groter exposeren".

ATH biedt niet alleen de mogelijkheid om nieuwe machines te tonen en verkopen door exposerende merken, maar ook jonge gebruikte machines: in het 'Zo goed als nieuw Paviljoen' kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs hun jonge gebruikte kapitaalintensieve trekkers en werktuigen tonen die minimaal 1 jaar oud zijn of minimaal 500 draaiuren hebben.

Naast de ruim 3.000 trekkers en machines van 500 merken zijn er dagelijks demonstraties aardappeltechniek, maïs, bieten rooien en niet kerende grondbewerking en kunnen bezoekers op een speciaal parcours hun behendigheid met trekkers, heftrucks en verreikers testen en op het TrekkerParcours testritten maken op de allernieuwste trekkermodellen. Bierema: "We tonen kortom alles wat boeren boeit".

Dagelijks open van 10 tot 17 uur
De vijfde editie van Nederlands grootste landbouwevenement in Biddinghuizen is van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018 dagelijks open van 10 tot 17 uur. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom.

Alle actuele informatie over deelnemers, merken, innovaties en de plattegrond is te vinden op www.agrotechniekholland.nl

Organisatie ATH / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek AgroTechniek Holland
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top