Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Biddinghuizen voor even omgedoopt tot Lowlands-dorp

Woensdag 15 augustus 2018
Biddinghuizen voor even omgedoopt tot Lowlands-dorp
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Sinds vanmiddag prijkt bij de ingang van het dorp 'Lowlands 2018 Biddinghuizen' als plaatsnaam-aanduiding. Het aangepaste bord aan de Bremerbergweg werd onthuld door burgemeester Aat de Jonge, bedenker Jan de Craen en festivaldirecteuren Eric van Eerdenburg (Mojo) en Ronny Hooch Antink (LOC7000).

Jan de Craen draait al jaren mee als vrijwilliger in Biddinghuizen, maar is ook ieder jaar actief rondom Lowlands, onder andere als verkeersregelaar. De Craen: "de laatste jaren postte ik al eens een met Photoshop gemaakte afbeelding van het bord van Biddinghuizen op mijn Facebookpagina tijdens Lowlands en ook dit jaar deed ik dat. Maar deze keer keer stuurde ik deze ook door naar de burgemeester, met als opmerking dat het wel eens tijd werd dat het ook eens echt gerealiseerd werd. Vanochtend ging de telefoon en hing de burgemeester aan de lijn!".

Zowel burgemeester De Jonge als de Lowlands-organisatie zagen er de humor wel van in en kwamen rond het middaguur samen met Jan de Craen om er een officieel momentje van te maken. Burgemeester Aat de Jonge plaatste de foto's op zijn Twitter-kanaal: "Ik kijk toe hoe directeuren van MOJO, Eric van Eerdenburg en Ronny Hooch Antink samen met Jan de Craen nieuwe bebouwde komborden ophangen: welkom 65000 Lowlandsgasten!", aldus de burgemeester.

Naar verluidt volgen de andere ingangsborden vandaag of morgen.
Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top