Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Kunst met een grote K

Zondag 19 augustus 2018
Kunst met een grote K
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Lowlands biedt al jaren een platform voor gearriveerde en talentvolle kunstenaars. Dit jaar staan er echter niet alleen weer sculpturen verspreid over het terrein, maar is de samenwerking met diverse musea geïntensiveerd.

Dankzij, bijvoorbeeld, museum de Fundatie zijn er dit jaar twee gigantische stapelfiguren te zien met elk hun eigen impact op het terrein: 'Mikel' van Tom Claassen en 'Steppingstone' van Ronald Westerhuis.


ARTtube
ARTtube is inmiddels al niet meer weg te denken van het driedaagse festival. Dit keer krijg je onder andere geblinddoekt kunstwerken beschreven. Kunst kijken met je oren eigenlijk dus. Daarnaast zijn er de ARTtours en de kunstquiz ART.

Bij dropstuff kun je zelf onderdeel worden van een kunstwerk door er als onderdeel op de foto te gaan. Elke dag is er een ander museum dat een bekend kunstwerk centraal stelt.

Eigen kunst
Soms kan iets ook gewoon vanzelf kunst worden. De toren van Lowlands die vroeger bij de ingang stonden zijn inmiddels iconisch en hebben sinds vorig jaar een prominente plek in het 24-uurs gebied, waar ze weer dankbaar onderwerp zijn van vele fotomomenten en herinneringen.nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top