Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Mama Café wordt Opgroeicafé

Woensdag 29 augustus 2018
Mama Café wordt Opgroeicafé
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf heden wijzigt de naam 'Mama Café' in 'Opgroeicafé'. Met deze nieuwe naam hoopt de organisatie, bestaande uit FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal Welzijn, een bredere doelgroep te trekken. De organisatie werkt regelmatig samen met partners als Icare jeugdgezondheidszorg, Home Start en Kinderopvang Dronten

Met de nieuwe naam richt de organisatie zich niet alleen op jonge ouders, maar ook ouders of verzorgers van bijvoorbeeld puberkinderen. Daarnaast zijn niet alleen ouders welkom, maar ook andere betrokkenen. Het Opgroeicafé organiseert komend seizoen meer bijeenkomsten op basis van thema's.

"Door thematisch te werk te gaan, hopen we weer nieuwe opvoedvraagstukken aan te pakken", aldus Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafé. "We nodigen regelmatig professionals uit het vakgebied uit om bepaalde onderwerpen te bespreken."

Informatie en ervaringen delen
Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom. Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomsten. Er is speelgoed aanwezig. Aanmelden is niet nodig.

Iedere 1e woensdag van de maand vindt het Opgroeicafé in Biddinghuizen plaats in de FlevoMeer Bibliotheek. De eerstvolgende datum is woensdag 5 september.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Claudia Jansen – Goedvree coördinator Opgroei Cafés, op telefoonnummer 0321 388 722 of
06 515 364 34, of via c.jansen@meerpaal.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top