Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Stuifzand met Oranje op achterstand bij rust

Zaterdag 1 september 2018
Stuifzand met Oranje op achterstand bij rust
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanmiddag wordt in Capelle aan den IJssel de rugby-league interland Nederland-Duitsland gespeeld. De 19-jarige Ruben Stuifzand uit Biddinghuizen speelt voor Oranje en hoopt de Griffin Cup andermaal te winnen. Bij rust is de stand echter 16-18.

Vorig jaar won Oranje voor het eerst in twaalf jaar de Griffin Cup, een cup die op het spel staat bij de jaarlijkse interland tussen Nederland en Duitsland. Ook toen maakte Stuifzand deel uit van de selectie van Oranje. Dit jaar wordt de wedstrijd in Capelle aan den IJssel gespeeld, met een basisplaats voor Stuifzand als winger.

Volksliederen vooraf

Wisselend
Duitsland begon de wedstrijd sterk en leidde binnen drie minuten met 0-6. Nederland kwam daarop goed terug in de wedstrijd en wist de stand om te buigen tot 10-6. Eén conversie (een kans om twee bonuspunten te scoren na het behalen van de achterlijn - een try) werd gemist, anders was de score 12-6 geweest.


De wedstrijd kantelde daarop andermaal en de volgende fase was voor Duitsland, dat twee keer scoorde en zo een voorsprong nam van 10-18. Neerlands hoop is er gelukkig nog, want nog voor de rust scoorde Oranje, zodat er 16-18 op het scorebord staat.Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Sport
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top