Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Finales clubkampioenschappen bij BAS Tennis

Vrijdag 14 september 2018
Finales clubkampioenschappen bij BAS Tennis
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Vandaag is alweer de laatste dag van de clubkampioenschappen bij BAS Tennis. Vanaf afgelopen zondag is er, onder prima weersomstandigheden, met veel passie en enthousiasme volop gestreden in de onderdelen dames- en heren dubbel A en B, mix dubbel A en B en padel groep A en B.

Vanwege het beperkt aantal deelnemers, en daarmee samenhangend een beperkt aantal wedstrijden, zijn in de loop van de week reeds enkele winnaars bekend geworden. Voor vanavond staan nog twee wedstrijden in het onderdeel heren dubbel A en een viertal padelwedstrijden op het programma.

De wedstrijden in de heren dubbel A zijn gepland om 18.45 uur en om 19.45 uur. De eerste padelwedstrijd start om 18.00 uur en de laatste zal omstreeks 21.00 uur van start gaan. Om 20.00 uur staat de topper in het padel tussen de winnaar van groep A en de winnaar van groep B gepland. Direct na afloop van de laatste partij zal de prijsuitreiking plaats gaan vinden.

"Het belooft al met al een mooie laatste avond te worden, waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd om, onder het genot van een drankje en een (gratis) hapje, te komen kijken en te genieten van de tennis- en/of padelwedstrijden", schrijft BAS Tennis in een persbericht.   

U vindt het complex van BAS Tennis aan de Sportlaan 36.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top