Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Basisschool de Tamarisk houdt open ochtend

Dinsdag 2 oktober 2018
Basisschool de Tamarisk houdt open ochtend
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - "Kinderen hebben plezier op De Tamarisk. De basisschool in Biddinghuizen geeft dan ook veel aandacht aan een goede sfeer tijdens de lessen en tijdens het spelen. Want op een plek waar je je prettig voelt, ontwikkel je je ook het beste", vertelt Corrie van 't Hul, vestigingsdirecteur van de 'kanjerschool'. De school houdt over twee weken een open ochtend.

"Bij die sfeer past ook de persoonlijke leerroute die de leerlingen doorlopen", vervolgt Van 't Hul. "Een ontwikkelreis die op elk kind wordt afgestemd. Zo ontvangt elk kind wat hij of zij nodig heeft. Van kanjertraining tot impulsklas waar leerlingen werken aan eigen leerdoelen. De leerlingen ervaren het succes hiervan in hun eigen leerervaring en –prestaties. Docenten en ouders zien het effect ervan in een blijvende verandering in gedrag en houding".

Tijdens de open ochtend op dinsdag 16 oktober 2018 staan de deuren van de school open en staat de koffie klaar. Gasten zijn welkom tussen 9.00 en 12.00 uur bij De Tamarisk aan de Akkerhof 1. Docenten, ouders en kinderen vertellen graag over de lesmethode, sfeer en alles wat daarmee te maken heeft.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top