Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Lidl Boerderijdag bij 'Boer Wilfried' in Biddinghuizen

Maandag 8 oktober 2018
Lidl Boerderijdag bij 'Boer Wilfried' in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 20 oktober opent de biologische melkveehouderij van boer Wilfried Groot Koerkamp de deuren tijdens de Lidl Boerderijdag. Op deze dag kunnen mensen uit Biddinghuizen en omgeving de boerderij bezoeken.

De biologische melkveehouderij van boer Wilfried is gelegen in het polderlandschap van Biddinghuizen. Op de melkveehouderij worden dagelijks ruim honderd melkkoeien verzorgd. De melk van deze koeien wordt gebruikt voor het maken van kaas die bij supermarktketen Lidl te koop is. Boer Wilfried: "Onze melkkoeien lopen op 20 oktober nog lekker buiten. Kom langs en ontdek dat onze 'dames' niets tekort komen."

Lidl Boerderijdag
Op zaterdag 20 oktober organiseert Lidl voor de eerste keer de 'Lidl Boerderijdag'. Verspreid over het land nemen 19 boerderijen deel. Van 11:00 tot 15:00 uur kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe, waar en door wie producten worden gemaakt. "We zien dat steeds meer klanten geïnteresseerd zijn in de oorsprong van onze producten. En als Lidl zijn wij natuurlijk trots op de boeren en telers die zich elke dag inzetten voor onze producten. Daarom organiseren wij de Lidl Boerderijdag", aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.


Wilfried Groot Koerkamp
Boer Wilfried heeft het vak al jong geleerd, want ook zijn vader was melkboer. Op zijn biologische melkveehouderij worden dagelijks ruim honderd melkkoeien verzorgd. Dit zijn koeien van drie verschillende melkvee rassen. "Dit houdt het werk op de boerderij afwisselend want ieder ras heeft namelijk een geheel eigen karakter", schrijft Lidl op haar website. Het werk gebeurt op een moderne manier. De koeien worden gemolken met een melkrobot, een mestrobot houdt de stal schoon en Wilfried krijgt melding via een app als er iets in de stal aan de hand is. Wil je nu al meer weten over deze boerderij? Klik dan hier. U vindt de boerderij van Groot Koerkamp aan de Ellerweg 24.

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels meer dan 400 filialen. Onder het motto 'de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs' biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen. De vestiging in Biddinghuizen is momenteel gesloten vanwege een verbouwing van de winkel.

Lidl Nederland / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Lidl
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.6 °C
  • 0.0 mm
  • 23.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top