Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Rob Triest start met korfvlechtcursus

Donderdag 11 oktober 2018
Rob Triest start met korfvlechtcursus
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Rob Triest uit Biddinghuizen, imker en korfvlechter bij het Flevolandschap en het MEC, start op 13 november met een cursus korfvlechten bij het Mechanisch Erfgoedcentrum (MEC) in Dronten. In acht lessen leert u de beginselen van het vlechten en maakt u, onder de deskundige leiding, een bijenkorf die in de tuin geplaatst kan worden.

"De cursus is gericht op mensen die graag met hun handen werken en iets voor de natuur willen doen", schrijft Triest in een persbericht. "Met het vlechten en plaatsen van een bijenkorf kunt u een dakloos bijenvolk een nieuwe woning".

Tijdens de cursus leert u de basisbeginselen van het vlechten van een bijenkorf. Het vlechten van een schaal of mand (zonder hengsel) is ook mogelijk. De kosten bedragen 90 euro voor acht lessen van 2 uur, inclusief alle materiaal, zoals roggestro, pitband, startstuk en een vlechtnaald. Een schaar, priem en plantenspuit dienen zelf meegenomen te worden.

De cursusdata zijn: 13, 20, 27 november, 4, 11, 18 december, 8 en 15 januari. Meer informatie en opgave via www.deschokkerbij.nl of stuur een mail naar deschokkerbij@gmail.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Cursussen
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top