Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Aanmelden voor lessenreeks (S)Cool Play

Maandag 22 oktober 2018
Aanmelden voor lessenreeks (S)Cool Play
Foto: Public Domain Pictures / Pixabay - rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Vanaf dinsdag 20 november organiseert Sport in Dronten elke dinsdagmiddag (S)Cool Play voor kinderen uit Biddinghuizen die willen ontwikkelen in bewegen. De lessen zijn gratis toegankelijk voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en worden gegeven op dinsdagmiddag van 14.45 uur tot 15.45 uur in de sportzaal van het Koetshuis.

Kinderen krijgen les via de 'ASM' methodiek. Dit is een methode waarmee kinderen worden opgeleid tot veelzijdige bewegers en waarbij het aanpassingsvermogen centraal staat.

Basisvaardigheden
Het doel van deze lessen is het veelzijdig verbeteren van de motorische basisvaardigheden (zoals balanceren, gooien, springen, rollen, etcetera) zodat de beweger in verschillende situaties het bewegingsprobleem op een effectieve manier kan oplossen. Dit aanbod is hierdoor geschikt voor alle kinderen. Zowel niet-sporters als sporters kunnen hun vaardigheden tijdens dit aanbod verbeteren. Niet sporters leren verschillende grondvormen van bewegen en zouden vanuit daar kunnen kijken welke sport ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Bij sporters wordt het optimaal ontwikkelen van de motorische vaardigheden de doelstelling waardoor het atletisch vermogen ontwikkeld en dit uiteindelijk een springplank kan zijn voor een langere sportcarrière met betere prestaties.

Aanmelden voor (S)Cool Play in Biddinghuizen kan via deze link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top