AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BAS heeft dubbele kater na verliespartij

Woensdag 7 november 2018
BAS heeft dubbele kater na verliespartij
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Bij de voetballers van BAS is de ene week de ene week de andere niet. Het blijkt maar weer als de Biddinghuizenaren afgelopen zaterdag thuis aantreden tegen Hatto Heim uit Hattem, aangezien er met 0-1 wordt verloren.

Trainer Arjen Bredewolt borduurt voort op de basiself die vorige week afrekende met Oene en dat lijkt een logische stap. Toch krijgt die prestatie tegen Hatto Heim geen deel twee, aangezien de gasten vanaf het eerste moment beter zijn. Jaco Schaap, die de afwezige Hessel Bregman vervangt, moet aan het werk en uiteindelijk toezien hoe Hatto Heim de score opent. Een voorzet van rechts komt op zijn eindbestemming en daaruit volgt de 0-1. De bezoekers krijgen daarna nog wat kleine kansjes, maar het blijft bij die ene treffer.

Onverslaanbaar
Na de rust komt BAS een stuk beter voor de dag. Het brengt in ieder geval wat wil op het veld en dat is toch waar het mee begint. Sam Lagerweij, die in de ploeg is gekomen voor Luiz Fidom, komt zelfs in de buurt van een goal, maar ziet zijn inzet op een haar na het doel missen. Echte kansen worden er vervolgens niet gecreëerd, of het moet in de slotfase zijn als er nog een poging wordt ondernomen. De keeper van Hatto Heim blijkt echter onverslaanbaar.

Einde in mineur
Een treffer komt er niet, het publiek ziet alleen nog twee rode kaarten. Een aanvaller van Hatto Heim gaat in de blessuretijd hard door op Jaco Schaap, die daar weer agressief op reageert. Beide moeten van de arbiter naar de douche, waardoor de wedstrijd voor BAS in mineur eindigt. Geen punten, geen vervolg en de komende weken ook nog eens een extra keeper kwijt. En dat terwijl er in de volgende competitiewedstrijd, uit bij Swift, maar één ding telt: de zege.

Vriendschappelijke wedstrijd
In aanloop naar de derby tegen Swift staat er aankomende donderdag eerst nog een vriendschappelijke ontmoeting met Batavia '90 op het programma. Die wedstrijd wordt gespeeld in Biddinghuizen en begint om 20.30 uur.

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top