Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb

Vier kandidaten aan de slag bij Stoker Vogelaar

Donderdag 8 november 2018
Vier kandidaten aan de slag bij Stoker Vogelaar
Foto: Stoker-Vogelaar BV

BIDDINGHUIZEN - In juli van dit jaar nam Erkend Werkgever Stoker Vogelaar B.V. uit Biddinghuizen contact op met de gemeente in hun zoektocht naar nieuw productiepersoneel. Diverse mensen konden worden geplaatst, meldt de Gemeente Dronten.

Stoker Vogelaar B.V. is een internationaal opererend sorteer-, verpakkings- en handelsbedrijf in biologische appels, peren en pruimen. Stoker Vogelaar B.V. levert jaarrond biologisch fruit aan retail, groot- en kleinhandel en verwerking.

Vanuit De Werkplek kregen zij een aantal jaren geleden al de onderscheiding "Erkend Werkgever" omdat het bedrijf hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nam, door diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te nemen in hun bedrijf.

Intentie uitgesproken
Na een gespreksronde met 5 kandidaten, die allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt hadden door een beperking of langdurige werkloosheid, zijn 4 kandidaten aangenomen en nu werkzaam bij de sorteerafdeling. Stoker Vogelaar B.V. heeft voorafgaand aan de werving al de intentie uitgesproken dat zij op zoek zijn naar werknemers die zich voor lange tijd aan het bedrijf willen binden.

Ciska Stoker, onder andere verantwoordelijk voor het personeelsmanagement bij Stoker Vogelaar B.V. geeft aan: "Biologisch is één van de facetten van duurzaamheid en dat betekent voor Stoker Vogelaar BV meer dan alleen maar biologisch geteelde producten. Mensen in dienst nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt hoort voor ons bij sociale duurzaamheid. Zo ontstaat een win-win situatie; wij worden geholpen met onze productieactiviteiten en zij nemen weer deel aan de arbeidsmarkt".

De Werkplek / Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top