Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Vooraankondiging Kerstconcert Zon en Zegen: Een Nieuw Begin

Vrijdag 16 november 2018
Vooraankondiging Kerstconcert Zon en Zegen: Een Nieuw Begin
Foto: Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen zingt op zondagavond 23 december het oratorium "Een Nieuw Begin" in kerk- en zalencentrum De Voorhof te Biddinghuizen.

Het koor, onder leiding van dirigent Jaap Kramer, zal worden begeleid door L'Orchestra Particolare (viool, fluit, 2x trompet), Harry Hamer (orgel), Jacob Schenk (vleugel), Anne Doedens (spreekstem). Aanvang 19.30 uur, de kerkzaal gaat om 19.00 uur open.

Een Nieuw Begin
Dit kerstoratorium is gecomponeerd door Johan Bredewout, de teksten (o.a. uit Jesaja en Lucas) komen van de hand van Hans de Ruiter.

De meeste muziek is oorspronkelijk, maar er zijn ook twee bestaande koraalmelodieën in verwerkt, te weten "Hoe zal ik u ontvangen" en "Joy to the world". De melodie van "Joy to the world" loopt als een rode draad door het gehele werk.

Samenzang
Traditiegetrouw is er ook samenzang van vertrouwde en bekende kerstliederen.

Kaartverkoop vanaf 4 december
Vanaf 4 december zijn de entreekaarten te verkrijgen bij Boekenhuys van de Walle, telefonisch via (0321)331714 / (0321)331678 of via info@zonenzegen.nl.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de kerkzaal € 12,50 (mits voorradig). Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top