Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Peter Evers Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

De IJsvogel steunt inwoners met kerstpakketten op Winterfair

Donderdag 22 november 2018
De IJsvogel steunt inwoners met kerstpakketten op Winterfair
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 14 december wordt in het centrum van Biddinghuizen een Winterfair georganiseerd door Stichting De IJsvogel. Vorig jaar startte de organisatie met het beschikbaar stellen van compleet versierde kerstbomen voor mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken. Dit jaar is er een vergelijkbare actie met kerstpakketten.

"Kerst is voor en van ons allemaal", vertelt Henk Stoer van de stichting. "het kan dan goed doen om een beetje liefde aan anderen te schenken en niet alleen aan jezelf denken". Kent u iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat deze persoon wel een steuntje in de rug verdient, kom dan op de Winterfair van 14 december naar de kraam van de IJsvogel en vul zijn/haar naam en adres en/of telefoonnummer in op het daarvoor bestemde formulier of stuur een mailtje met deze gegevens naar kerstmarkt@ijsvogel.net.

De pakketten zijn beschikbaar gesteld door Albert Heijn Jan Schuurhuis, Van Bemmel Bloemen, Rose Hairstyling, Tante Suus Kado, Beautiful Change, Snackbar Twins en Jade City. Opgeven per mail kan tot vrijdag 14 december 21.00 uur. Na de Winterfair worden uit de ingeleverde namen, de gelukkigen benaderd door de organisatie.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerst
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top