Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

Sinterklaasochtend bij Opgroeicafé in Biddinghuizen

Donderdag 29 november 2018
Sinterklaasochtend bij Opgroeicafé in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 5 december vindt er weer een Opgroeicafé plaats in Biddinghuizen. Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Deze editie staat in het teken van de decembermaand.

"De decembermaand staat voor velen bekend als de gezelligste maand van het jaar, maar wordt door ouders vaak ook ervaren als de meest stressvolle maand van het jaar", vertelt Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafé. "Tijdens dit Opgroeicafé behandelen we onderwerpen als 'hoe laat je je kind omgaan met de vele prikkels in de maand december?'

In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, zijn ouders van harte welkom. Ook kinderen kunnen gerust mee. Knutselspullen en speelgoed zijn aanwezig en er zijn ervaren vrijwilligers. "Wij zijn nieuwsgierig naar verhalen van ouders", aldus Claudia Jansen, coördinator opgroeicafé. De thema's die besproken worden zijn afhankelijk van de behoefte van de ouders. "Met de Opgroeicafé's willen we op een laagdrempelige manier ouders met elkaar in contact laten komen. Want hoe leuk is het om van elkaar te leren?"

Het Opgroeicafé start om 10.00 uur in de FlevoMeer Bibliotheek en is rond 11.30 uur afgelopen. Meer informatie is verkrijgbaar via Claudia Jansen, c.jansen@meerpaal.nl of 06-51536434. Aanmelden is niet nodig.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.6 °C
  • 0.4 mm
  • 15.7 °C
Weerstatistieken ->
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top