Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Oogstweg 31 Kjell's Opslag

Sinterklaasochtend bij Opgroeicafé in Biddinghuizen

Donderdag 29 november 2018
Sinterklaasochtend bij Opgroeicafé in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 5 december vindt er weer een Opgroeicafé plaats in Biddinghuizen. Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Deze editie staat in het teken van de decembermaand.

"De decembermaand staat voor velen bekend als de gezelligste maand van het jaar, maar wordt door ouders vaak ook ervaren als de meest stressvolle maand van het jaar", vertelt Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafé. "Tijdens dit Opgroeicafé behandelen we onderwerpen als 'hoe laat je je kind omgaan met de vele prikkels in de maand december?'

In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, zijn ouders van harte welkom. Ook kinderen kunnen gerust mee. Knutselspullen en speelgoed zijn aanwezig en er zijn ervaren vrijwilligers. "Wij zijn nieuwsgierig naar verhalen van ouders", aldus Claudia Jansen, coördinator opgroeicafé. De thema's die besproken worden zijn afhankelijk van de behoefte van de ouders. "Met de Opgroeicafé's willen we op een laagdrempelige manier ouders met elkaar in contact laten komen. Want hoe leuk is het om van elkaar te leren?"

Het Opgroeicafé start om 10.00 uur in de FlevoMeer Bibliotheek en is rond 11.30 uur afgelopen. Meer informatie is verkrijgbaar via Claudia Jansen, c.jansen@meerpaal.nl of 06-51536434. Aanmelden is niet nodig.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top