Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Onderzoek naar overlast vrachtwagenchauffeurs

Vrijdag 30 november 2018
Onderzoek naar overlast vrachtwagenchauffeurs
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De gemeente Dronten gaat onderzoeken welke overlast overnachtende vrachtwagenchauffeurs op bedrijventerrein Noorderbaan en aan de Oldebroekerweg in Biddinghuizen veroorzaken. Officieel mogen vrachtwagenchauffeurs de nacht alleen doorbrengen op een parkeerplek aan de Ploegschaar.

Omdat deze plek te klein is, kiezen chauffeurs er vaak voor om ergens anders te parkeren. Volgens wethouder Ton van Amerongen wordt er momenteel gesurveilleerd. Indien nodig krijgen chauffeurs een boete. Toch zal hij binnenkort met de bedrijven om de tafel gaan zitten om te onderzoeken of dit helpt en of er eventueel een parkeerplaats voor de vrachtwagens geregeld kan worden. Ook komen er mogelijk voorzieningen voor chauffeurs: "Dat er wat moet gebeuren is evident".

De VVD-fractie had de eigen wethouder vragen gesteld over de chauffeurs. Doordat ze de nacht doorbrengen op plekken die niet geschikt zijn, ontstaan er volgens de partij gevaarlijke verkeerssituaties. Daarnaast wordt er veel troep achtergelaten, chauffeurs hebben geen plek om hun afval weg te gooien.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top