Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kafa Kafa

Diverse wegafsluitingen tijdens Lichtjestour

Woensdag 5 december 2018
Diverse wegafsluitingen tijdens Lichtjestour
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 14 december vindt de jaarlijkse winterfair/kerstmarkt plaats in het centrum van Biddinghuizen. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van de Lichtjestour plaats.

Om deze evenementen veilig te laten verlopen, worden enkele wegen, kruisingen en parkeervakken afgesloten voor al het verkeer. De lijnbus zal tijdens de afsluiting om het dorp heen rijden.

De wegen en kruisingen worden afgesloten door middel van hekken en verkeersborden, ook zullen er verkeersregelaars bij aanwezig zijn om dit alles veilig te begeleiden. De afsluiting duurt op vrijdag 14 december van 15:00 – 23:00 uur. Tijdens deze afsluiting is er geen verkeer mogelijk, ook hulpdiensten zullen indien noodzakelijk omrijden.

De parkeervakken worden op donderdag avond 13 december afgesloten. Het gaat hierbij om de parkeervakken rondom Het Plein. "Het verzoek is daarom ook om hier geen voertuigen te parkeren vanaf donderdag 21:00 uur", schrijft De IJsvogel in een persbericht. U kunt uw voertuig parkeren op de parkeerplaats van het Educatief Centrum, de parkeerplaats achter de Akkerhof of op één van de overige parkeerplaatsen buiten de afsluiting.


De IJsvogel: "Als organisatie zijn we ervan bewust dat u mogelijk hinder ondervindt van de afsluitingen, we zullen er daarom al het mogelijke aan doen om de hinder voor u te minimaliseren. Mocht u na het lezen van bovenstaande nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de organisatie".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerst
Kafa
Kafa
Adverteerder in de rubriek Lichtjestour
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.1 °C
  • 0.4 mm
  • 15.7 °C
Weerstatistieken ->
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top