Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Flevolamb Flevolamb
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Kerststallen-route voor jong en oud

Vrijdag 7 december 2018
Kerststallen-route voor jong en oud
Foto: Organisatie Kerststallen-route

BIDDINGHUIZEN - Op woensdagmiddag 19 december organiseren de Protestantse gemeente en de geloofsgemeenschap van de hl. Bonifatius uit Biddinghuizen een kerststallen-route voor jong en oud(er).

Na het succes van de afgelopen jaren is de voorbereidingsgroep weer druk bezig om ook dit jaar een fijne middag te organiseren voor alle basisschoolkinderen en hun ouders- begeleiders.

Er wordt om 12.30 uur verzameld in het Educatief Centrum, waar er een gratis lunch word aangeboden, hierna word er vertrokken op de fiets. Tijdens de route worden er verschillende adressen bezocht om kerststallen te bekijken.

Op elk adres is er naast het kijken naar de stal ook nog een kleine doe opdracht die in het teken staat van kerst. Rond 15.30 uur wordt er gezamenlijk afgesloten in "De Tas" met chocomelk en koek. U bent van harte welkom om deze bijzondere tocht mee te maken.

Voor opgave of vragen kunt u mailen naar jeugdactiviteit@pgbiddinghuizen.nl

De organisatie ziet uw opgave graag voor maandag 17 december tegemoet, dit gezien de inkopen voor de lunch. Heeft u nog een kerststal die de kinderen mogen bewonderen, dan hoort de organisatie dit graag via de mail.

Organisatie Kerststallen-route

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Kerst
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top