Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Concert Zon en Zegen op 23 december start vooraf met samenzang

Dinsdag 11 december 2018
Concert Zon en Zegen op 23 december start vooraf met samenzang
Foto: Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Christelijk gemengd koor Zon en Zegen geeft op 23 december vanaf 19.30 uur een kerstconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof. De kerkzaal gaat om 19.00 uur open en vanaf 19.20 uur zal er al samenzang zijn van bekende en vertrouwde kerstliederen.

In het oratorium "Een Nieuw Begin" zal het kerstverhaal muzikaal "verteld" worden, met tussendoor gesproken Bijbelteksten.

Begeleiding
Het koor, onder leiding van dirigent Jaap Kramer, zal worden begeleid door L'Orchestra Particolare (viool, fluit, 2x trompet), Harry Hamer (orgel), Jacob Schenk (vleugel), Anne Doedens (spreekstem).

Kaartverkoop
Entreekaarten zijn te koop bij Boekenhuys van de Walle, telefonisch via (0321)331714 / (0321)331678 of via info@zonenzegen.nl

Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de kerkzaal € 12,50 (mits voorradig). Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

Kaarten zijn ook bij koorleden te koop.

Entree de Voorhof
De entree van De Voorhof is deze avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top