Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Route Lichtjestour bekendgemaakt

Woensdag 12 december 2018
Route Lichtjestour bekendgemaakt
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 14 december vindt de jaarlijkse winterfair/kerstmarkt plaats in het centrum van Biddinghuizen. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van de Lichtjestour plaats. De organiserende Stichting De IJsvogel heeft de route van de Lichtjestour bekendgemaakt en vraagt nogmaals aandacht voor diverse wegafsluitingen.

De route van de Lichtjestour loopt door diverse wijken in ons dorp. "Zo kunnen zo veel mogelijk mensen genieten van de prachtig versierde trekkers", aldus Teun van Beek van Stichting De IJsvogel. Een aantal van de straten in de route is echter nogal smal. Inwoners wordt daarom gevraagd in die straten de auto waar mogelijk op een andere plaats te zetten. "Als organisatie zijn we ervan bewust dat u mogelijk hinder ondervindt van de afsluitingen, we zullen er daarom al het mogelijke aan doen om de hinder voor u te minimaliseren".

Route van de Lichtjestour

Afsluitingen
In verband met de lichtjestour en Winterfair, worden een aantal wegen, kruisingen en parkeervakken afgesloten voor al het verkeer. De lijnbus zal tijdens de afsluiting om het dorp heen rijden. De wegen en kruisingen worden afgesloten door middel van hekken en verkeersborden, ook zullen er verkeersregelaars bij aanwezig zijn om dit alles veilig te begeleiden. De afsluiting duurt op vrijdag 14 december van 15:00 – 23:00 uur. Tijdens deze afsluiting is er geen verkeer mogelijk, ook hulpdiensten zullen indien noodzakelijk omrijden.

Wegafsluitingen

De parkeervakken worden op donderdag avond 13 december afgesloten. Het gaat hierbij om de parkeervakken rondom Het Plein. "Het verzoek is daarom ook om hier geen voertuigen te parkeren vanaf donderdag 21:00 uur", schrijft De IJsvogel in een persbericht. U kunt uw voertuig parkeren op de parkeerplaats van het Educatief Centrum, de parkeerplaats achter de Akkerhof of op één van de overige parkeerplaatsen buiten de afsluiting.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerst
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Lichtjestour
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Openbaar Vervoer
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top