Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

It's Kringloop zet werk Basisz voort

Woensdag 19 december 2018
It's Kringloop zet werk Basisz voort
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Basisz gaat haar laatste week in Biddinghuizen in, maar is verheugd te kunnen mededelen dat It's Kringloop uit Dronten heeft besloten de winkel over te nemen. Dat schrijft de organisatie op hun Facebookpagina.

Na intensieve gesprekken tussen De Basisz en It's is gebleken dat It's de sociale doelstelling van De Basisz herkent en door wil zetten in Biddinghuizen. Jan en Lieke de Lange van It's: "Voor ons komt deze overname op een mooi moment. We hebben op deze manier een hele bijzondere winkel erbij; met aandacht voor het dorp, de mensen en de kringloop".

Fijn
Corine Kroon en Martine Kruider van De Basisz zijn blij met deze ontwikkelingen: "We vinden het voor Biddinghuizen echt heel fijn dat de voorziening van de kringloopwinkel blijft, met de sociale functie! Voor ons geeft het een goed gevoel dat wat er is opgebouwd wordt doorgezet. We noemden de Basisz niet voor niets het pareltje van Biddinghuizen. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door enorme inzet van het team en de betrokken vrijwilligers. Je wilt niet dat daar een eind aan komt en nu kan het werk ook echt doorgaan!"

Heropening op 16 januari
De Basisz is komende zaterdag 22 december voor het laatst geopend. Daarna wordt het stokje overgedragen aan It's Kringloop, die op woensdag 16 januari de deuren weer opent. "Een mooi begin van het nieuwe jaar voor Biddinghuizen, waarbij bovenaan staat dat mensen altijd welkom zijn voor een praatje en een kop koffie…en ondertussen kunnen shoppen voor leuke prijsjes!"

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.0 °C
  • 0.0 mm
  • 19.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top