Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Kerstbomen en vuurwerkzakken inzamelen

Vrijdag 28 december 2018
Kerstbomen en vuurwerkzakken inzamelen
Foto: Team Groenvoorziening

BIDDINGHUIZEN - In januari 2019 worden de door kinderen verzamelde kerstbomen en zakken met vuurwerkafval ingezameld en verwerkt door de gemeente. Het vuurwerkafval kunt u in een vuilniszak aanleveren. Dit jaar verstrekt de gemeente geen extra kunststofzakken en vindt de inzameling tegelijk met het versnipperen van de kerstbomen plaats.

25 of meer bomen
Hebt u een partij kerstbomen van 25 stuks of meer? Dan kunt u deze aanmelden bij de gemeente. Om misverstanden te voorkomen: deze regeling geldt uitsluitend voor gebruikte kerstbomen, dus geen restanten van niet verkochte handelspartijen.

Verzamelde bomen kunnen op woensdag 2 januari en donderdag 3 januari tussen 13.00 en 15.00 uur aangemeld worden op telefoonnummer (14) 0321. Wij maken met u een afspraak wanneer we de bomen bij u komen ophalen.

Inleverlocatie
Aan de Havenweg 1 kunnen vuurwerkafvalzakken en kerstbomen worden aangeboden. Dit kan op vrijdag 4 januari vanaf 13.00 uur. Heeft u meer dan 20 vuurwerkzakken dan dient u deze zelf naar de milieustraat te brengen (ook op 4 januari vanaf 13.30 uur).

Voor iedere volle vuurwerkafvalzak ontvangt u € 1,-. De zak moet dan wel vol zijn en mag alleen vuurwerkafval bevatten. De premie voor de kerstbomen bedraagt € 0,50 per boom.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top