Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

"Tevreden en positief over nieuwe torenverlichting"

Woensdag 9 januari 2019
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In de voorbije jaren werd er door de torenverlichtingclub geld ingezameld voor de aanschaf van nieuwe torenverlichting. Afgelopen feestdagen hing de nieuwe verlichting er dan voor het eerst.

Van de vrijwilligers van de torenverlichtingclub ontving BHZNet.nl een ingezonden brief.

Beste inwoners van Biddinghuizen,

En ja hoor, daar hing het. De nieuwe torenverlichting, in volle glorie te schijnen. En gezien de positieve reacties die we mochten ontvangen bent u, inwoner van Biddinghuizen, er ook blij mee.

Want dat ze er hangen, de nieuwe LED-lampjes, is mogelijk gemaakt door u. U, die particulier die gul gaf. Maar ook verenigingen, vrouwenbonden, bedrijven en evenementen in en rondom Biddinghuizen hebben door mooie donaties het mogelijk gemaakt dat deze traditie voortgezet kan worden. Een enorm woord van dank hiervoor.

De lampjes leveren al vele jaren een wezenlijke bijdrage aan de tijd voor en tijdens de Kerstdagen. Het is in die periode een soort van baken, aan de skyline van de polder, waar naar het mooi thuiskomen is.

Maar toch moeten we óók alweer vooruit kijken. Want er zijn óók lampjes gesneuveld en een stekker die ruim 14 dagen hoog in weer en wind hangt is kwetsbaar. En ook al kunnen we voor deze zaken heel prettig terecht bij Installatiebedrijf André Schaap, die ons vakkundig service en advies verleent, blijft er toch geld nodig om ook aankomende december weer het licht in Biddinghuizen te brengen.

Daarom maken we van deze gelegenheid gebruik om naast iedereen te bedanken, toch ook nog een keer ons rekeningnummer te noemen, namelijk NL90 RABO 0338167692 t.n.v. Torenverlichting.

Nogmaals bedankt voor uw gewaardeerde giften en uw hartverwarmende reacties.

Namens de vrijwilligers van de torenverlichtingclub wens ik u een gezond, gelukkig 2019 met veel lichtpuntjes, hoe groot of klein dan ook.

Henk Potgieter


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerst
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top