Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

BAS te sterk voor Blauw Wit '66 in oefenwedstrijd

Zondag 13 januari 2019
BAS te sterk voor Blauw Wit '66 in oefenwedstrijd
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het eerste elftal van BAS Voetbal heeft zaterdag een oefenwedstrijd tegen Blauw Wit '66 uit Holten met 4-0 gewonnen. Sam Lagerweij maakte 3 van de 4 doelpunten.

Trainingskampen zijn fysiek best een belasting voor BAS Voetbal, althans dat laat de historie zien. De oefenwedstrijden werden vaak verloren. Deze zaterdag was dat niet het geval want BAS speelde geconcentreerd, beheerst en gedreven.

Na 16 minuten stond het al 0-3 op het scorebord wat ook de rustand werd. In de 6e minuut werd de eerste kans meteen verzilverd toen aanvoerder Stefan Tolhoek met een dieptepass Tom Drent links naar de achterlijn stuurde. Drent gaf voor op de inkomende Sam Lagerweij, 0-1.

In de 13e minuut was de tweede kans ook raak door een mooie stiftbal van Mike Geres die vanaf rechts het strafschopgebied in stormde op aangeven van Sam Lagerweij. In de 16e minuut was het de opkomende back Jesper Claassen op rechts die strak voorzette op Sam Lagerweij die de 0-3 binnentikte. BAS pakte de controle en in de laatste fase van de eerste helft kregen beide teams nog twee kansen.

In de tweede helft zette BAS het goede spel voort maar de goede eindfase van de aanvallen bleef uit. Drie grote kansen werden gemist. Patrick Woud kreeg twee goede kansen en Sam Lagerweij eentje. Blauw Wit kreeg geen kansen meer. In de laatste fase van de wedstrijd gaf Martijn Boer vanaf de middellijn een perfecte bal op Patrick Woud die alleen de keeper nog moest verschalken. Woud werd achterover getrokken, strafschop. Sam Lagerweij benutte de strafschop feilloos en maakte hiermee zijn derde van de middag.

Dinsdagavond 20 uur speelt BAS thuis de oefenwedstrijd tegen Unicum uit Lelystad.

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kafa
Kafa
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.1 °C
  • 3.6 mm
  • 10.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top