Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Zorgzaamheid Biddinghuizen bij NPO3

Woensdag 16 januari 2019
Zorgzaamheid Biddinghuizen bij NPO3
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande zondag 20 januari wordt in TV-programma 3Lab op NPO3 een documentaire van de EO uitgezonden over gezinshuis De Zorgzaamheid, gevestigd aan het Plein in Biddinghuizen. De documentaire heeft als titel 'Dit is je laatste kans' meegekregen en wordt uitgezonden vanaf 23.40 uur.

Onder de naam 3Lab krijgen jonge makers de kans om hun nieuwste programmaformats te testen. De documentaire gaat over het gezinshuis van hulpverlener Michell Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

"De film toont hoe Michell als een breekijzer tot de jongeren doordringt om hen te dwingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen handelen", schrijft Koning van de Jeugdzorg over de documentaire. "Hij zorgt ervoor dat elk klein of groot, goed of slecht besluit dat ze nemen consequenties voor ze heeft. Ergens in het fort van discipline en strengheid dat Michell voor deze jongeren heeft gebouwd zit ook een zachte kamer voor vergevingsgezindheid".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gezondheidszorg
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top