Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb

Voorverkoop Lowlands gestart

Zaterdag 2 februari 2019
Voorverkoop Lowlands gestart
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanochtend om 11.00 uur is de voorverkoop voor de 27e editie van het festival A Campingflight to Lowlands Paradise van start gegaan. Verkoopsite Ticketmaster was tegen 11.00 uur goed bereikbaar.

Bij eerdere edities moest er soms meer dan een half uur van tevoren worden ingelogd, om zo een goede plaats te hebben in de wachtrij. Dit jaar leek het er even op dat de capaciteit op de website is vergroot, of dat er bij de start van de kaartverkoop minder geïnteresseerden zijn dan eerdere jaren. Ondanks de bereikbaarheid vlak voor 11.00 uur, moest toch om 11.00 uur worden plaatsgenomen in een wachtrij.


Ticketmaster heeft voor de gelegenheid de evenementpagina van het festival in de huisstijl van Lowlands gegoten; iets dat de voorpret alvast extra aanwakkert.

Namen
Eerder deze week werden de eerste namen bekendgemaakt. Onder de optredende artiesten zijn Tame Impala, Twenty One Pilots, The Prodigy, Franz Ferdinand en Ronnie Flex.Tickets zijn verkrijgbaar via ticvketmaster.nl en kosten 200,= exclusief servicekosten. Daarnaast zijn er diverse speciale tickets verkrijgbaar, waaronder een groepsticket voor tien personen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2019
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top