Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa

Faillissement uitgesproken over laatste café Biddinghuizen

Donderdag 7 februari 2019
Faillissement uitgesproken over laatste café Biddinghuizen
Bodrum - archieffoto
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vandaag werd bekend dat op 5 februari het faillissement is uitgesproken over Restaurant en Café Bodrum. Daarmee bestaat de kans dat het laatste café uit het centrum van Biddinghuizen verdwijnt.

In de spreekwoordelijke hoogtijdagen kende de woonkern Biddinghuizen zelfs drie cafés: Bar De Gouden Ploeg, Eetcafé De Kiekendief en Tapperij-Café Het Koetsiertje. In die tijd, zo'n twintig jaar geleden, was er zelfs nog sprake van een uitgaanssfeer, omdat iedere vrijdag een jongerensoos werd georganiseerd in Het Koetshuis.

Terugloop
Met de sloop van het oude winkelcentrum verdwenen ook De Gouden Ploeg (die al eerder dichtging en in 2006 werd gesloopt) en De Kiekendief (2007). De jongerensoos sloot in 2003 de deuren. Het Koetsiertje hield het vol tot 2011, werd overgenomen en doorgestart als Café Jur en Mo, waarna eind 2012 ook zij ermee stopten en de kroeg aan de Dreef verderging als Café de Zon met dezelfde eigenaar als Bodrum. De Zon hield het nog geen jaar vol en sloot in 2013, al bleven er nog lang geruchten dat er een heropening kwam.

Restaurant en Café Bodrum, op dezelfde locatie als waar in het verleden De Gouden Ploeg gevestigd was, opende op 1 januari 2011 en heeft dus ruim acht jaar bestaan.

Update
Bij nadere bestudering, bestaat er op hetzelfde adres nog een tweede KvK-inschrijving onder dezelfde naam, welke geen onderdeel uitmaakt van het faillissement. Er bestaat dus een kans dat het café en restaurant onder deze vlag verder kunnen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top