Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Tamarisk en Schatkamer winnaars scholenbasketbal

Maandag 18 februari 2019
Tamarisk en Schatkamer winnaars scholenbasketbal
Foto: BAS Basketbal

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen woensdag 13 februari vond het bekende scholenbasketbaltoernooi plaats. Er werd fanatiek gestreden om de prijs van best basketballende school van Biddinghuizen. De hoofdprijzen gingen dit jaar naar De Tamarisk en De Schatkamer.

De drie basisscholen uit Biddinghuizen gaven massaal gehoor aan de oproep voor basketbalteams. Vier teams uit de groepen 5/6 en zes teams uit de groepen 7/8 streden tegen elkaar om de felbegeerde kampioensbeker in de klas te krijgen.

Groep 5/6
De middag startte met de teams uit groep 5/6 van De Tamarisk en De Wingerd. De Schatkamer kon dit jaar helaas geen team maken voor deze klasse. Deze jongste kinderen verbaasden de organisatie met hun mooie spel, waarin erg goed werd samen gespeeld. De kinderen en het publiek waren lekker fanatiek, maar zeer sportief.

De top 3 van deze competitie:
1. Tamarisk 2
2. Wingerd 2
3. Wingerd 1


Groep 7/8
Later op de middag was het de beurt aan groep 7/8. Met zes teams van alle drie de basisscholen was de zaal inmiddels bijna te klein geworden voor het vele publiek, en lieten de kinderen een mooie strijd zien. Doordat er goed verdedigd werd was het scoren lastig. De creativiteit werd dan ook goed gebruikt om de bal er toch in te krijgen.

De top 3 van deze competitie:
1. Schatkamer 1
2. Wingerd 1
3. Tamarisk 2

"We vonden het weer een zeer geslaagd toernooi. Dank aan alle toeschouwers en supporters voor het aanmoedigen van de teams. Ook de begeleiders en leerkrachten worden bedankt voor hun betrokkenheid en medewerking. Het is erg leuk te zien dat zoveel leerkrachten komen kijken en aanmoedigen. Ook de sporters worden bedankt voor hun sportieve inzet. Tenslotte worden ook de vrijwilligers en de sponsor De Kubbe bedankt voor hun inzet om van deze dag een succes te maken", meldt de organisatie.

BAS Basketbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Daltonschool De Schatkamer
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Wingerd
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top