Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Dagbesteding voor mensen met dementie start 1 april

Dinsdag 19 februari 2019
Dagbesteding voor mensen met dementie start 1 april
Foto: Pixabay / rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 1 april start Coloriet in Het Koetshuis in Biddinghuizen met Coloriet Dagcentrum voor mensen met geheugenproblematiek. Zoals zij dat in Swifterbant doet met Het Pluspunt en in Dronten met De Boog. Momenteel wordt de ruimte hiervoor speciaal ingericht.

Een kopje koffie drinken in een sfeervolle omgeving, een (geheugen)spelletje doen of samen muziek luisteren. "Onder deskundige begeleiding biedt het dagcentrum mensen met dementie gezelligheid, structuur en regelmaat", schrijft Coloriet in een persbericht. Mede door de inzet van een vaste groep vrijwilligers wil Coloriet individuele aandacht schenken en de activiteiten afstemmen op individuele wensen en behoeften.

Coloriet: "Dagbesteding is een uitkomst als u ondanks uw geheugenverlies thuis wilt blijven wonen, meer onder de mensen wilt zijn of wanneer u uw partner wilt ontlasten, zodat hij of zij een aantal dingen in huis kan doen". Om naar het dagcentrum te komen, is taxivervoer ook mogelijk. Coloriet: "Als u gebruik maakt van de dagbesteding komt u één of meer dagen per week naar het dagcentrum". In Biddinghuizen zijn de activiteiten in eerste instantie op maandag en donderdag.

Om in aanmerking te komen voor dagbesteding kunt u met een indicatie één of meerdere dagen terecht in het dagcentrum. De indicatie hangt af van uw persoonlijke situatie. Voor vragen over de dagbesteding of uw WLZ indicatie, WMO beschikking of particuliere afname, kunt u terecht bij de klantadviseurs via 0320 290 508. Meer informatie staat op http://www.coloriet.nl/dagbesteding.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coloriet
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top