Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Dagbesteding Coloriet zoekt vrijwilligers

Woensdag 6 maart 2019
Dagbesteding Coloriet zoekt vrijwilligers
Foto: Coloriet (rechtenvrij)

BIDDINGHUIZEN - Het dagcentrum van Coloriet in Biddinghuizen gaat vanaf 1 april open. Het biedt dan in eerste instantie twee dagen in de week activiteiten aan mensen met geheugenproblemen die behoefte hebben aan een gestructureerde en zinvolle dagbesteding. Coördinator Hinny Meijer zoekt vrijwilligers die een dagdeel mee willen helpen.

"Mede door de inzet van de vrijwilligers krijgen de bezoekers individuele aandacht en kunnen wij de activiteiten afstemmen op de wens en de behoefte van de bezoeker", legt Hinny Meijer uit. In april helpen de vrijwilligers die nu in Swifterbant bij Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt ondersteuning bieden. Zodra er vrijwilligers uit Biddinghuizen zich aanmelden, kunnen zij hun ervaringen delen.

Clubhuis gevoel
Volgens Hinny Meijer is het belangrijkste dat er een clubhuis gevoel is, waardoor de bezoekers zich prettig voelen en een leuke dag hebben gehad. Een van de vrijwilligers in Swifterbant: "Het is bijzonder om met deze groep ouderen te werken. Ik kan het iedereen aanraden."

Aanmelden
Vind je het leuk om een dagdeel activiteiten met ouderen te begeleiden? In groepsverband of schenk jij liever individuele aandacht aan een oudere? Neem dan contact met op met Hinny Meijer via h.meijer@coloriet.nl of 0321 329 650. Meer informatie staat op www.coloriet.nl/dagbesteding.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coloriet
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top