Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton

Donderdag 7 maart 2019
Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton
Foto: Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdagochtend 9 maart aanstaande gaan de jeugdleden van de Osbornegroep in Biddinghuizen collecteren voor Jantje Beton. Het collecteren vind plaats tijdens de opkomsten van de verschillende speltakken en de jeugdleden zijn te herkennen aan blouse en das.

De opbrengst van de collecte wordt gedeeld, 50% voor Jantje Beton en de andere 50% is voor de Osbornegroep Biddinghuizen. Jantje Beton gebruikt het geld zodat kinderen veilig en vrij buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. De Osbornegroep gebruikt hun deel voor o.a. spelmateriaal en om de kosten van de contributie laag te houden, zodat alle kinderen lid van scouting kunnen zijn en blijven.

De Osbornegroep heeft jaren ervaring met de collecte en hoopt dat u hen ook dit jaar weer wil steunen. De speltakken de bevers, welpen en scouts komen in het hele dorp langs de deuren.

Dit jaar is er ook een online collectebus. Mocht u de collectant missen op zaterdagochtend 9 maart dan kunt u gebruik maken van deze bus. Die kunt u vinden via de volgende link: www.jantjebeton.digicollect.nl.

Doneren in de online collectebus is al mogelijk en kan tot en met 31 maart.

Osbornegroep Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top