Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Woningen De Voor worden gasloos

Vrijdag 15 maart 2019
Woningen De Voor worden gasloos
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De woningen die momenteel worden gebouwd aan De Voor worden zogenaamde 'nul op de meter' (NOM) woningen. Dat houdt in dat het de bedoeling is dat deze, bij normaal energieverbruik, evenveel energie opwekken als dat deze verbruiken. De woningen zullen worden verhuurd door Makelaar Woltjer uit Dronten.

De 18 huurwoningen worden verdeeld over twee blokken en zijn volledig gasloos, voorzien van diverse energieopwekkers, zoals zonnepanelen. De eengezinswoningen worden voorzien van volledig afgewerkte keukens en sanitair en bestaan uit drie woonlagen, waaronder een zolder. Aan de achterzijde zullen tuinen gecreëerd worden met voor elke bewoner een eigen berging.

Sfeerimpressie achterzijde

Ervaring
"Sustay en bouwbedrijf Schutte hebben samen veel ervaring in het snel en correct opleveren van NOM-woningen", schrijft het bedrijf in een persbericht. "Medio 2019 opleveren aan private belegger Lionstone RE Partners NL is daardoor heel realistisch". Het ontwerp van de woningen komt uit de koker van architectenbureau Korfker.

Sfeerimpressie voorzijde

Bij interesse in één van de 18 all-electric eengezinswoningen van project De Voor kan men contact opnemen met Jurgen Woltjer via telefoonnummer 0321-317540.

Kijk voor meer informatie op de websites van Woltjer Makelaardij, Sustay verantwoord wonen en Schutte bouw & ontwikkeling.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 26.8 °C
  • 2.2 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top