Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Weekendtickets Defqon.1 uitverkocht

Woensdag 20 maart 2019
Weekendtickets Defqon.1 uitverkocht
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Nog niet eens zo lang geleden startte de voorverkoop van tickets voor festival Defqon.1, dat wordt gehouden in het weekend van 28, 29 en 30 juni op het evenemententerrein bij Walibi Holland, maar nu al zijn de weekendkaarten volledig uitverkocht.

Voor het festival zijn naast weekendkaarten ook dagkaarten beschikbaar, maar ook die zijn voor de zaterdag al uitverkocht. Dat betekent dat liefhebbers alleen op zondag 30 juni nog terechtkunnen, of moeten hopen om op de markt een ticket te bemachtigen via iemand die deze verkoopt.

Op vrijdag ('The Gathering') zijn maar twee van de tien podia geopend. Op zaterdag en zondag staan op alle podia acts. Het hoofdpodium Red wordt op zaterdag afgesloten door Toneshifterz. Op zondag staat Wildstylez als afsluiter geprogrammeerd.

Defqon.1 staat bekend om de spectaculaire eindshows op zaterdag en zondag, waarbij light, muziek en vuurwerk samen worden ingezet voor een indrukwekkend geheel. Dit jaar introduceert het festival ook op vrijdag wat extra's met lasers, licht en pyro's in 'The Spotlight'. Op podium Blue is The Spotlight voor Phuture Noize en op podium Black voor Dr. Peacock.

Tickets voor Defqon.1 vind je, evenals meer informatie, via http://www.defqon1.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top