0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

De Meerpaal Welzijn breidt uit met extra Opgroeicafé’s

Vrijdag 22 maart 2019
De Meerpaal Welzijn breidt uit met extra Opgroeicafé’s
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanwege het succes van de maandelijkse Opgroeicafé's in de Gemeente Dronten wordt de reeks uitgebreid met extra contactmomenten. "We merken dat de belangstelling vanuit ouders groot is en de specifieke wensen die worden ingebracht behandelen we graag", aldus Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafé's.

Interactieve bijeenkomst social media - Volgt u het nog?
Maandagavond 1 april staat geheel in het teken van social media. Sommige kinderen beginnen er (nog) niet aan, anderen zitten er middenin. Binnen het thema 'Volgt u het nog?' worden onderwerpen behandeld die met social mediagebruik te maken hebben.

Tijdens deze avond is o.a. de jeugdagente van de gemeente Dronten aanwezig om aan het eind allerlei vragen te beantwoorden. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in het Educatief centrum in Biddinghuizen. Aanmelden voor deze avond kan tot vrijdag 29 maart via c.jansen@meerpaal.nl

Opgroeicafé + Dronten
Speciaal voor ouders/verzorgers van naar schoolgaande kinderen is op dinsdagavond 2 april (start 19.30 uur) een bijeenkomst op het Serviceplein in De Meerpaal. Er wordt deze avond aandacht besteed aan onderwerpen die van toepassing zijn op naar schoolgaande kinderen. "Het Opgroeicafé is een mooie manier om informeel en in een gezellige sfeer anderen te ontmoeten uit dezelfde woonomgeving en ervaringen te delen", aldus moeder Bianca.

Media UkkieDagen
De Media Ukkie Dagen 2019 staan in het teken van het thema 'van speen tot game'. Ouders en opvoeders krijgen antwoord op concrete vragen over mediaopvoeding zoals: wat zijn goede apps, games en video's voor jonge kinderen? Daarnaast wordt er binnen de Opgroeicafés in gemeente Dronten ook aandacht besteed aan taalontwikkeling. Digitale prentenboeken komen aan bod. Deze zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief verantwoord. Om 10.00 uur staat de koffie klaar en de lezing start om 10.30 uur.

Woensdag 3 april: FlevoMeerbibliotheek Biddinghuizen (educatief centrum)
Dinsdag 9 april: FlevoMeerbibliotheek Dronten (De Meerpaal)
Vrijdag 19 april: FlevoMeerbibliotheek Swifterbant

Opgroeicafé
Het Opgroeicafé is een plek waar opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, ben je van harte welkom. Ook kinderen kunnen gerust mee. Aanmelden is niet nodig (tenzij anders vermeld) en er zijn geen kosten aan verbonden.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Educatief Centrum
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 26.0 °C
  • 2.2 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top